home-publicom / Evenimente

Concepem şi organizăm evenimente corporate cu impact pozitiv de lungă durată asupra companiei tale.
Oferim, totodată, servicii integrate de hosting. Evenimentele organizate de noi, în ultimii ani,
au servit cu succes imaginii şi scopului companiilor care ne-au ales drept colaboratori.

EVENIMENTE BUSINESS

– Seminarii
– Conferinţe
– Prezentări de produs
– Aniversări ale companiei
– Conferinţe de presă
– Ziua porţilor deschise etc.

EVENIMENTE DE LANSARE

Oricând reuşeşti să dobori noi limite, să descoperi noi pieţe sau să oferi produse şi servicii noi, ai ocazia să-ţi amplifici eforturile printr-un eveniment dedicat. Astfel, bifezi pozitiv şi la capitolul imagine!

EVENIMENTE DE DEZVOLTARE

Societatea evoluează continuu, iar acum, mai mult ca niciodată, sunt apreciaţi indivizii care pun preţ pe dezvoltarea lor ca oameni şi ca angajaţi. Suntem conştienţi de aceste lucruri, tocmai de aceea contribuim activ la propagarea acestui segment de evenimente, prin oferirea de servicii de organizare, hosting şi mediatizare.

EVENIMENTE PENTRU ANGAJAŢI

Cultivarea unei imagini puternice trebuie să se producă atât în exteriorul companiei tale, cât şi în interiorul acesteia. Brandingul de anagajator este o strategie ce aduce beneficii de lungă durată unei companii, pentru că îţi oferă şansa de a-ţi cristaliza structura de personal, oferindu-ţi şansa de a te concentra în schimb pe dezvoltarea afacerii şi pe îmbunătăţirea proceselor de lucru, a produselor şi serviciilor. O unealtă eficientă de sudare a echipei şi de atragere a celor mai buni profesionişti în domeniu sunt evenimentele organizate special pentru angajaţi, iar noi ştim cum să creăm astfel de momente unice, prin diverse activităţi targetate.

Lasă evenimentul companiei tale în grija noastră!