Suntem o echipă de oameni energici şi creativi, care în cei peste zece ani de experienţă a învăţat să exceleze în crearea de evenimente business, în conceperea şi implementarea strategiilor de marketing, precum şi în conceptualizarea şi designul de materiale promoţionale de impact.

Departamentul nostru de marketing ştie să pună în valoare fiecare detaliu al unui produs şi fiecare atu al unei companii, astfel încât să-i atingem potenţialul maxim de vânzare şi vizibilitate. Colegii noştri au o viziune cuprinzătoare asupra pieţei economice, ceea ce îi ajută să modeleze şi să conceapă proiecte într-un format unitar, coerent şi adaptat condiţiilor socio-economice de pe piaţă.

Departamentul grafic este format din designeri şi experţi DTP plini de imaginaţie, care se dezvoltă continuu, într-un mediu de lucru prietenos, transparent şi creativ. În aceste condiţii, colegii noştri au posibilitatea să se concentreze asupra fiecărui detaliu în parte, astfel încât calitatea materialelor livrate să fie de cea mai înaltă calitate tehnică şi estetică.

Departamentul de copywriting are avantajul unei experienţe îndelungate cu diverse instrumente de comunicare, ceea ce face ca echipa noastră să fie versatilă şi experimentată în jonglarea cu diverse tipuri de texte. Astfel, pornind de la interesele clienţilor noştri, formulăm conţinut focusat pe atuurile clienţilor noştri şi pe cele mai noi tendinţe în domeniul comunicării în masă.

Atuurile noastre

  • Privirea de ansamblu asupra pieţei economice
  • Gândirea analitică şi în perspectivă
  • Atenţia la detaliile care fac diferenţa
  • Experienţa îndelungată în advertising şi promovare
  • Creativitatea în proiectele de design şi marketing
  • Curajul de a face lucrurile altfel

Secretul nostru în performanţă? Ne place ceea ce facem, de aceea suntem buni în tot ceea ce facem!

Echipa Publicom

Gabriela Onţiu — manager carismatic şi săritor la nevoie, experimentat şi implicat în toate etapele dezvoltării unui proiect

Andreea Seer — marketing assistant entuziast şi energizant, care mereu acceptă provocările cu zâmbetul pe buze

Lucian Anca — graphic designer creativ şi perfecţionist, care pune originalitatea şi calitatea pe primul loc

Robert Bandi — copy&content writer cu o intuiţie avansată şi o curiozitate nativă

Letiţia Măgureanu — operation manager cu o puternică putere de concentrare şi cu un dezvoltat simţ al responsabilităţii

Beneficiază și tu de atuurile noastre!