home-publicom / Design

Echipa noastră de profesionişti oferă servicii de design complete
pentru orice companie care doreşte să se evidenţieze prin calitate şi bun gust,
pornind de la paginile online şi până la materialele de promovare offline.

BRANDING ŞI REBRANDING

Construim identităţi vizuale pentru companii, produse ori servicii, astfel încât să creăm un impact vizual memorabil şi pozitiv pentru publicul ţintă. Ne ghidăm după cele mai noi tendinţe în materie, folosind, totodată, cele mai profesioniste programe de design. Astfel, ne asigurăm că îţi livrăm un kit identitar coerent şi complet, care îţi va facilita comunicarea şi promovarea brandului în viitor.

DESIGN GRAFIC

Punem în sprijinul companiei tale toată experienţa şi ingeniozitatea noastră, pentru a-ţi crea materiale promoţionale sau de prezentare de înaltă calitate. Lucrăm mereu în perfectă armonie cu imaginea creată pe piaţă a companiei tale — cataloage, broşuri, afişe, pliante, flyere, bannere online şi offline, ebook-uri, machete pentru comunciarea online, newslettere, infografice, mesh-uri, panouri, roll-up-uri, cărţi de vizită şi multe altele.

WEB DESIGN

Concepem, implementăm, testăm şi livrăm site-uri perfect armonizate cu scopul companiei tale (de prezentare sau de vânzare), conştienţi fiind de faptul că site-ul companiei tale este totodată o carte de vizită şi o invitaţie la cumpărare. Considerăm că ne-am făcut bine treaba doar atunci când pagina ta web este perfect operaţională pe toate tipurile de dispozitive (PC, laptop, tabletă, mobil) şi optimizat astfel încât să poată fi uşor de găsit pe internet, de către potenţialii tăi clienţi.

APLICAȚII MOBILE

Tot mai multe companii apelează la relaţionarea cu clienţii lor prin intermediul unor aplicaţii mobile. În funcţie de specificul lor, aplicaţiile mobile pot facilita comunicarea în exteriorul sau interiorul companiei şi ajută la consolidarea brandului tău pe piaţa de desfacere. Şi pentru că ne pasă de modul în care este percepută imaginea ta în lume, venim cu soluţii tehnice moderne şi profitabile pentru tine şi afacerea pe care o gestionezi, creând aplicaţii mobile personalizate, bine structurate şi uşor de folosit.

Hai să dăm o imagine vizuală proiectului tău!