home-publicom / Marketing

La Publicom, produsele, serviciile şi afacerea ta sunt prioritare
şi vor fi puse în valoare cu pricepere şi inventivitate. Reuşim asta
prin campanii de marketing bine structurate, printr-un targeting inteligent
şi prin instrumente moderne de promovare.

STRATEGII DE MARKETING ŞI PLANIFICARE

Elaborăm analize de piaţă amănunţite, pe baza cărora concepem strategii şi planuri de marketing eficiente şi măsurabile. Astfel, câştigi calitate şi stabilitate pentru compania ta.

CAMPANII DE PROMOVARE ONLINE

Folosim cu succes unele dintre cele mai noi şi mai relevante instrumente de promovare online (Google Adwords, Remarketing, Facebook Ads, SEO, Email, Mobile Advertising), administrând cu chibzuinţă bugetul alocat de tine.

ADMINISTRARE SOCIAL MEDIA

Ţinem legătura şi comunicăm uşor cu clienţii şi partenerii tăi de afaceri, pe orice reţea socială — Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Instagram — şi astfel aducem mai mulţi clienţi pentru afacerea ta.

COPY&CONTENT WRITING

Concepem texte relevante şi captivante, care transformă produsele şi serviciile tale în unele irezistibile pentru public. În plus, îţi oferim, în sistem integrat, conţinut şi servicii de livrare pentru următoarele instrumente de comunicare cu clienţii, angajaţii sau partenerii tăi de afaceri.

CAMPANII DE PROMOVARE OFFLINE

Experienţa ne-a demonstrat că unele medii de promovare sunt mai eficiente decât altele, pentru un anumit public sau pentru o anumită companie. Având acest bagaj de cunoştinţe, gestionăm cu uşurinţă şi profesionalism orice campanie de promovare offline.

DIRECT MARKETING

Ne plac campaniile de direct marketing, pentru că oferă o comunicare personală cu clienţii sau furnizorii tăi şi generează leaduri uşor de cuantificat. Am învăţat să gestionăm cu succes numeroase campanii de email marketing urmate de follow-up telefonic, campanii de telemarketing, mailing, out-of-home marketing.

Hai să răspundem provocărilor!